Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Escape Completely'

Al jaren heeft de Amerikaanse rederij Princess Cruises een gerenommeerde reputatie op het gebied van uiterst verzorgde, luxe cruises. Stond deze rederij ooit model voor de bekende serie 'Love Boat', tegenwoordig verzuimt men niet zichzelf steeds te verbeteren en de schepen te moderniseren tot luxe hotels van vijf sterren niveau, voorzien van de hedendaagse styling en architectuur. Men blijft uitbreiden en moderniseren.

Het credo van Princess Cruises is Personal Choice, een eindeloze reeks van keuzes vallen de gasten ten deel, door de rederij samengevat in: 'What you want, when you want'. Aan boord van de Princess schepen geldt dit ook voor het diner. Hier treft u naast enkele grotere restaurants ook verschillende specialiteiten restaurants waarvoor u een kleine toeslag betaald en kunt u bovendien de klok rond een hapje eten, wanneer u dat wenst.

Veel hutten aan boord van deze schepen zijn voorzien van een privé balkon, waarmee nog eens wordt bewezen dat luxe en comfort centraal staan. De sfeer blijft desondanks intiem. De verzorging van de hutten, de servicegerichtheid van het personeel en niet te vergeten het niveau van de keuken en het perfect verzorgde entertainment maken dit beeld compleet. Met welk schip van deze rederij u ook gaat varen, u verzekert zich van een hoog cruiseniveau. Princess Cruises weet immers al sinds decennia haar gasten te verwennen en op die manier haar positie aan de top van de cruisemarkt te behouden.

Ervaar het heerlijke vrije gevoel aan boord op één van de cruises naar de Caribbean, Middellandse zee, Alaska, Verre Oosten, ..... Princess cruises biedt u een zeer uitgebreid vaarschema over de gehele wereld. Ook kinderen zijn graag geziene gasten aan boord. Er worden tal van activiteiten georganiseerd aan boord, zodat u zelf heerlijk kunt genieten van een cocktail bij het zwembad én uw kinderen ook een fantastische vakantie beleven!


Bestemming: Wereldwijd

Voor meer info: www.princess.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook