Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Het beste van twee werelden!'

Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke 'lifestyle' aan boord.

De prachtig ingerichte schepen en onze buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten. Van uw persoonlijke hutsteward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen.

Als het erom gaat tot rust te komen, staat onze luxe Aqua Spa volledig tot uw beschikking. Als u liever wat actiever bent, kunt u een ochtendduik nemen in één van de zwembaden of een paar rondjes op het dek rennen. Uiteraard kunt u ook terecht in onze volledig uitgeruste fitness-ruimte.

Lang genieten van een onvergetelijke maaltijd is één van de grootste geneugten in het leven. De maaltijden op Celebrity zijn dan ook een verrijkende ervaring.

De 'Century-klasse' schepen beschikken over voortreffelijk ingerichte suites en hutten waar verfijning en moderne voorzieningen hand in hand gaan.
De 'Millenium-klasse' schepen stralen daarbovenop een adembenemende elegantie uit : glazen liften met weidse uitzichten over zee, restaurants met twee verdiepingen en een heel dek gewijd aan gezondheid en fitness.
Voortbouwend op Celebrity's reputatie voor innovatie behoren de schepen van de 'Solstice-klasse' tot onze meest geperfectioneerde ooit. Met de hulp van 's werelds beste ontwerpers en architecten hebben we niets onverlet gelaten om droomvoorzieningen te creëren die u niet voor mogelijk hield op een schip.
Intieme sfeer

Het kleinste schip van de rederij 'Celebrity Xpedition', spreekt de avontuurlijke reiziger aan die op zoek is naar een alternatieve cruise ervaring. Het schip vaar het hele jaar door naar de ongerepte Galapagos eilanden, die de inspiratiebron vormen voor de attracties aan boord; de Discovery Lounge, Blue Finch Bar en Darwin's Restaurant. Het schip, ontworpen om ecologisch verantwoorde luxe te bieden, biedt ook een knusheid die alleen maar aangetroffen wordt op schepen die amper 98 gasten aan boord nemen. Tijdens een cruise naar de Galapagos brengt u veel tijd door met sightseeing en relaxen op de buitendekken. De 'Celebrity Xpedition' pronkt met een enorme dekruimte, waarvan grote delen met teak zijn bekleed en van bijpassende ligstoelen zijn voorzien. Excursies aan land, bereikt met zodiacs, worden in kleine groepjes onder leiding van ervaren gidsen gemaakt.

Bestemming: Europa, Caribbean, Zuid Amerika, Alaska, Australië/Nieuw Zeeland, Hawaii, Canada/New England, Panamakanaal, Galapagos eilanden

Voor meer info: www.celebrity.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook