Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'The most famous ocean liners in the world!'

Het is zoveel meer dan vakantie. Meevaren aan boord van de Oceanliners van Cunard is deelnemen aan een groots avontuur. Ervaar 'The New Golden Age of Ocean Travel' aan boord van de hedendaagse, moderne en gesofisticeerde QUEENS en ontdek delegendarische romantiek en grandeur van een lang vervlogen tijdperk. Naast de aanlokkelijke bestemmingen die u zal bezoeken, is het de Cunard-ervaring die uw reis als uniek zal definiëren.

LEGENDARISCH
Geen andere rederij biedt de klassieke 'Oceanliner' ervaring, ontspannen meereizen op onze Cunard schepen die eeuwenoude tradities oproepen, alles wat een reis zou moeten zijn! U zal genieten van:
-Typische Britse stijl en elegantie, traditionele standaards en de legendarische White Star Service die passagiers steeds weten te appreciëren.
-Een erfgoed van meer dan 170 jaar die reizigers wereldwijd gastvrij onthaalt op onvergetelijke reizen zoals o.a. de transatlantische overtochten en de wereldcruises, Cunard's pionierafvaarten.

ELEGANT
Meer dan zomaar schepen, de al omvierde Cunard-oceanliners zijn vandaag de dag drijvende paleizen. Aan boord zal u de geraffineerde en elegante sfeer van een meer gracieus tijdperk ontdekken in combinatie met de meest moderne nieuwigheden. Hieronder een opsomming van wat u kan verwachten:
-De grootse, meest prachtige schepen van hun tijd - eerbiedwaardige iconen die een glamoureuze mix van passagiers aantrekken.
-Wonderbaarlijke, unieke samenkomstgelegenheden waar festiviteiten nooit ver weg zijn.
-Stijlvolle, moderne accommodaties,van comfortabele kajuiten tot de meest luxueuze Queens Grill & Princess Grill suites.

MEMORABEL
Al wat u kan inbeelden met een gevoel dat alles mogelijk is op ieder moment& herinneringen creërend die u uw ganse leven zullen bijblijven. Bereidt u voor geïnspireerd te worden door:
-Een opwindende wereld op zich zelf; van stimulerende gesprekken met gelijkgestemde zielen tot glamoureuze evenementen en entertainment op wereldniveau.
-Tijd tot nadenken, zicht te herontdekken en hernieuwen te midden van de gracieuze en attentvolle bediening van het personeel

Dit is de 'The New Golden Age of Ocean Travel'. De adembenemende Cunard oceanliners voeren u mee naar geweldige horizonten en combineren Britse traditie met hedendaagse stijl en de meest modern nieuwigheden. Er is nooit een betere tijd om het Cunard erfgoed te erevaren dan nu met de jongste luxe vloot op zee.


Bestemmingen: wereldwijd

Voor meer info: www.cunard.co.uk


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook