Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Meer dan 100 jaar ervaring in haar mooiste vorm'!

Alle leven komt uit de zee! Misschien is dat waarom het ons zo fascineert. Er zijn geen grenzen aan deze fascinatie aan boord van de cruise-schepen, omdat ze zich overal thuis voelen op de blauwe planeet.
Toch vaart elk schip zijn eigen bestemming met een geheel eigen karakter. De 'EUROPA', het enige cruise schip dat wordt bekroond met een rating van vijf sterren-plus door de Berlitz Cruise Guide 2011-2012, biedt zij pure luxe, terwijl de HANSEATIC en de BREMEN op ontdekking gaan naar de geheimen van de natuur en cultuur.
Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de schepen hebben één ding gemeen. U reist steeds in een kleine groep van maximaal 164 tot 420 passagiers. Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren - gewoonweg de meest tevreden passagiers. Dit is al meer dan 100 jaar zo en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Geen enkele Europese cruisemaatschappij is zo succesvol geweest in het behouden van haar exclusiviteit. Overal waar de schepen van Hapag-Lloyd gaan, zijn zij marktleider met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. Hapag Lloyd heeft elk jaar opnieuw uitzonderlijk goed geplande routes waarbij ze steeds proberen nieuwe en exclusieve havens te bezoeken. De voertaal aan boord is Duits maar daarnaast voorziet de rederij een aantal afvaarten zowel in het Duits als Engels.
Hapag Lloyd verzorgt steeds volledige pakketten inclusief vluchten af Frankfurt.

De 'Europa' The Grand Hotel of the Seas (400 gasten) is in 2000 in de vaart gekomen en is het enige schip in de Berlitz Cruise Guide dat te onderscheiden is met de kwalificatie 5*+. Terwijl u geniet van de Europese tradities in excellentie en service, vaart zij wereldwijde cruises en biedt zij inventieve routes gebaseerd op jarenlange ervaring.

De 'Hanseatic'(184 gasten) en 'Bremen'(164 gasten) bieden onvergetelijke expeditiereizen naar o.a. Antarctica, het Amazonegebied en de verlaten eilanden in de Pacific. Luxe comfort in een onconventionele sfeer is het handelsmerk waarbij het expeditiekarakter van het schip behouden blijft.

Bestemming: wereldwijd

Voor meer info: www.hlkf.de


Aanbiedingen van deze rederij.

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook