Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Deluxe cruise-ervaring voor kritische reizigers'

Azamara Club Cruises richt zich naar de ervaren, actieve en kritische reiziger die houdt van cruisen en de wereld op een nieuwe en bijzondere manier wil ontdekken. Hij of zij is op zoek naar een verfijnde, intieme, ontspannen vakantie die net dat tikkeltje anders en beter is.

Azamara Club Cruises is gestoeld op vier pijlers: een onderdompeling in de bestemming, een buitengewone dienstverlening, een fijne keuken vergezeld van excellente wijnen, wellness en aandacht voor het lichaam.

De 694 gasten die meereizen met een van deze fijnzinnig vervaardigde schepen, de 'Azamara Journey' of de 'Azamara Quest', staan op zee vele momenten van betovering te wachten. De twee boetiekschepen verzorgen in de zomer cruises in alle delen van Europa. In het winterseizoen bezoeken de vaartuigen respectievelijk Azië en het Caraïbisch gebied, het Panamakanaal en de Zee van Cortez.

Wie zich wil onderdompelen in de vele details van de reis, kan met Azamara Club Cruises de verborgen hoekjes van de wereld ontdekken. 'Azamara Journey' en 'Azamara Quest' bezoeken samen zo'n 140 fascinerende bestemmingen in 50 verschillende landen. In heel wat havens blijven de schepen tot laat aan de kade liggen. Vaak wordt er zelfs overnacht zodat u nog meer van de bestemming kunt genieten.

Azamara Club Cruises werd in 2007 boven de doopvont gehouden. Sinds april 2010 biedt de rederij een all-inproduct aan. Daarbij zijn de fooien inbegrepen in de cruiseprijs. Tijdens het middag- en avondmaal worden zonder toeslag huiswijnen geserveerd. Zowel in de kajuit als in de publieke ruimtes vinden de gasten gratis frisdranken en flessenwater. In de meeste havens biedt de rederij een shuttledienst aan. Volwaardige Engelse butlers staan ten dienste van onze suitegasten. Deze laatste kunnen voortaan de hele cruise door dineren in de specialiteitenrestaurants 'Prime C' en 'Aqualina'. Azamara Club Cruises lanceerde tevens een eigen getrouwheidsprogramma onder de naam 'Le Club Voyage'.

Bestemming: wereldwijd

Voor meer info: www.azamaraclubcruises.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook