Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Een wereld van verschil'

De unieke ambiance van de 'Regatta',de 'Nautica', 'Insignia' en van de nieuwe schepen 'Marina'(2011) en 'Riviera'(2012) van de rederij Oceania Cruises (4*+) laat zich niet omschrijven door een simpele sterrenclassificatie. Wat deze schepen zo speciaal maakt, is de sfeer van warmte en intimiteit aan boord, een must voor zij die zoeken naar een niet te groot cruise schip dat rust en elegantie uitstraalt en scoort met een uitmuntende keuken onder leiding van Jacques Pepin. Hun laatste schepen de 'Marina' en 'Riviera' zijn zelfs bekroond met 5 sterren.

De sfeervolle schepen zijn het beste te vergelijken met een Engelse Country Club op zee: casual (dus geen gala-avonden), relaxed, en vooral huiselijk, zonder valse pretenties. Meer dan 400 internationale medewerkers voor slechts 684 gasten op de 'Regatta', en 'Nautica' en 1.250 gasten op de 'Marina' en 'Riviera' zorgen ervoor dat het u aan werkelijk niets zal ontbreken. De elegantie vindt u overal terug: in de 8 verschillende lounges en bars, de echte Engelse bibliotheek, het high-tech internetcafé, de verschillende restaurants met de beste keuken op zee en natuurlijk in uw eigen comfortabele hut. Uw luxe hut, met een apart zitgedeelte, is de perfecte plaats om u even heerlijk in terug te trekken en de wereld voor een moment achter u te laten. En of u nu kiest voor een binnenhut of een buitenhut met teakhouten balkon, overal vindt u het speciale 'Tranquility Bed' dat u een heerlijke nachtrust belooft. In de Owner of Vista Suite met een indrukwekkende oppervlakte van bijna 100 m2 kunt u genieten van een prachtig uitzicht vanuit uw eigen comfortabele woon-, bad- en slaapkamer en er is altijd een butler beschikbaar om uw persoonlijke wensen te vervullen.

Maximaal ontspannen aan boord
Bij Oceania Cruises zijn alle softdrinks, gebotteld water en koffie specialiteiten inbegrepen en hoeft u niets bij te betalen in de specialiteiten restaurants. Nieuw; vanaf 2012 kunt u een alcoholisch drankenpakket bijkopen, zodat u uw cruise all-inclusive kan maken. Dit kan aan boord of online.

Na genoten te hebben van alle heerlijke gerechten tijdens ontbijt, lunch of diner heeft u er wellicht behoefte aan om wat van de opgedane energie om te zetten in ontspannende lichamelijke arbeid. Ook daarvoor bieden de schepen van Oceania Cruises volop mogelijkheden. Het state-of-the art fitness center heeft ramen van vloer tot plafond om u op ieder moment te laten genieten van het prachtige uitzicht. Uw persoonlijke fitnesstrainer stelt voor u het ideale programma samen. Daarna is het weer genieten in de spa van wereldklasse, de beautysalon, het stoombad of de Thalassotherapie whirlpool. En mocht u daarna nog energie over hebben dan kunt u nog even een balletje slaan in de Golf Driving Cage. En 's avonds wanneer de zon ondergaat is de lounge het toneel van vermaarde artiesten die u een uitgelezen programma bezorgen. U kunt genieten van cabaret, een klassiek vioolkwartet, flamencogitaristen, een jazzband en nog veel meer.

De mooiste routes; de meest interessante 'ports of call'.
Oceania Cruises laat u in stijl genieten van de mooiste routes langs wereldberoemde bestemmingen. En zij deinst er niet voor terug om avontuurlijke en nieuwe 'ports of call' op te zoeken, zoals bijvoorbeeld in Zuid-Amerika of Azië. Terwijl u dineert in een van de vier tot 6 uitstekende restaurants aan boord, koerst uw luxe hotel op zee naar de volgende bestemming van uw reis. En bovendien of het nu gaat om het uitpakken van uw bagage of het reserveren van uw favoriete tafeltje in een van de vier restaurants met open zitting en vrije tafelkeuze; de professionele service en de attentie van iedereen om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken, zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op ongelofelijke service met een glimlach. Dit maakt cruisen tot een van de meest comfortabele manieren van vakantievieren!

Bestemming: Europa, Zuid & Noord Amerika, Azië, Afrika, Zuid Pacific en Transatlantisch.

Voor meer info: www.oceania.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook