Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


"180º from ordinary".

Het zijn de details die het verschil maken. Windstar Cruises weet dat als geen ander. Een zuchtje wind door uw haren, nu en dan een frisse tinteling van een druppel zout water op uw gezicht. Op de achtergrond het geluid van de klappende zeilen. Wie aan boord stapt van de moderne zeilschepen van Windstar ontdekt meteen dat het leven hier anders wordt geleefd. Zo anders zelfs dat de maatschappij er een eigen credo aan heeft gekoppeld "180º from ordinary".

Elegante en sportieve sfeer aan boord
Het kleine gezelschap aan boord van de schepen kan 24 uur per dag rekenen op de ultieme gastvrijheid. Met een verhouding gasten/bemanning van bijna 1 op 1 bent u verzekerd van een perfecte service. De sfeer aan boord is informeel; uw smoking en avondjurk kunt u rustig thuislaten. Heel bijzonder is de 'open bridge policy'. Op elk moment van de dag bent u welkom op de brug, waar de kapitein en zijn officieren graag antwoord geven op al uw vragen.

Actieve en passieve ontspanning
Het 'ieder zijn vrijheid' concept is kenmerkend voor de Windstar filosofie. Voordat een avondbriesje de zeilen weer bolt, bepaalt u zelf de invulling van uw dag. Alle voorzieningen voor actieve en passieve ontspanning zijn binnen handbereik. Hier zorgen o.a. een zwembad, sauna, fitnessruimte, kapsalon en beautysalon voor. Bij mooi weer gaat bovendien het watersportplatform neer. Vanaf hier kunt u diverse watersporten beoefenen zoals; surfen, zeilen, waterskiën en snorkelen. Tegen betaling kunt u onder deskundige leiding duiksprongen maken. Windstar is dé rederij voor wie jong of jong gezind is.

Varend topresort
Eenmaal aan boord kunt u van al het mogelijke comfort van uw varend topresort genieten. In minder dan een dag waant u zich al weken op vakantie. Een ruime buitenhut voorzien van alle faciliteiten staat garant voor een verblijf op hoog niveau. Aan boord van de Wind Surf vindt u bovendien suites met een apart woon- en slaapgedeelte. De lounges en bars zijn ingericht zoals u dit mag verwachten van een vijf sterren hotel. Een aspect waarmee Windstar Cruises zich zeker onderscheidt van andere toprederijen is zonder twijfel de gastronomie. De keuken is internationaal georiënteerd volgens de hoogste culinaire standaard. Het resultaat is zonder meer tongstrelend!

Zonnige bestemmingen
De wendbare schepen komen op plaatsen die voor de groter schepen van andere rederijen onbereikbaar blijven. Pittoreske kleine havens in de Middellandse zee langs de Frans / Italiaanse Rivièra. Lang voordat het anker in het water zakt, heeft Windstar Cruises al diverse op maat gemaakte excursies voorbereid. Of u nu natuur of cultuur zoekt, Windstar brengt u naar de mooiste en rustigste plekjes, ver weg van de massa.

Bestemming: Middellandse zee, Caribbean, Costa Rica/Panamakanaal, Transatlantisch

Voor meer info: www.windstarcruises.comAanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook