Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Seadream Yacht Club...Savoir-Vivre...'

Verwennen is het ultieme woord voor deze twee jachten met slechts maximaal 110 passagiers en een zeer professionele bemanning van 92 personen per jacht.
De sfeer aan boord is 'Yacht Casual', wat eigenlijk wil zeggen dat de formele avonden aan boord zijn geschrapt. En het fijne is dat deze jachten vooral 's nachts varen, wat u de mogelijkheid geeft om 's avonds nog aan land te gaan terwijl de meeste schepen dan al lang zijn uitgevaren. Door hun kleine afmetingen kunnen de zusterschepen bijna in elke haven ter wereld binnen en zijn het dus vooral de kleinere, pittoreske haventjes die bezocht worden.

De Europese staf en bediening geven u een blij gevoel zodra u aan boord stapt. De gastvrijheid, persoonlijke service en de gastronomische keuken hebben er samen voor gezorgd dat 'SeaDream Yacht Club' de hoogste 5-sterrenkwalifacatie van de Berlitz heeft gekregen zowel in 2007 als 2008!
De voormalige 'Sea Goddess-jachten' stonden vroeger al zeer hoog op de ladder maar nu werd er zelfs voor hen een nieuwe categorie gecreëerd 'Utterly Exclusive', die boven de categorie 'Luxury' uitstijgt.
Ook de lezers van het gerenommeerde reismagazine Condé Nast Traveler gaven hen 100 punten op 100 voor 'food & service', het hoogst haalbare.

Het bijzondere is tevens dat u niet alleen 's ochtends en 's middags maar ook 's avonds buiten aan dek in een 'open seating' kunt eten. Onder de sterrenhemel eet u op uw gewenst tijdstip met de tafelgenoten die u zelf uitkiest. En doordat SeaDream Yacht Club een all-inclusive product is, zal het u aan niets ontbreken. Niet alleen de heerlijkste cocktails maar ook de beste tafelwijnen worden onbeperkt geschonken. En de 'Caviar & Champagne Splash' is een beleving die u zeker niet mag missen tijdens uw cruise. Uiteraard kunt u ook dineren in uw suite, die van alle comfort is voorzien zoals Belgisch linnengoed, donzen dekbedden, badjassen, Bulgari badproducten, koelkast, flatscreen TV, CD- en DVD speler en de toegang tot Internet. En mocht u wensen te sporten... geen enkel probleem, want de watersporten vanaf het marina-platform zijn ook inclusief evenals het fitnesscenter met panoramisch zicht en de golfsimulator.

Seadream Yacht Club is een een top-product! Niet alleen voor echtparen en families, die de term 'savoir-vivre' weten te waarderen maar ook voor groepen, incentives of als volledige charter. Een charter is ideaal voor groepen tot max.110 personen. U hebt het gehele schip voor uzelf; u bepaalt de route, de keuken m.a.w. een vorm van 'team-building' om niet te vergeten.

Bestemming: Middellandse zee, Caribbean

Voor meer info: www.seadreamyachtclub.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook