Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'only on a yacht 'only on Seabourn'

Wensen in vervulling doen gaan ...
...daar gaat het bij Seabourn om, want uiteindelijk wilt u van niets afstand doen.

De intieme jachtschepen van Seabourn hebben uitsluitend luxe-suites en bieden de gasten exclusieve gastvrijheid in een stijlvolle omgeving. De vloot bestaat uit de Seabourn Odessey, Seabourn Sojourn en de Seabourn Quest, 3 identieke schepen met een capaciteit van max. 458 passagiers en hebben 90% suites met ruime balkons, 2 zwembaden, 6 whirlpools, 5 restaurants en verschillende bars. In december 2016 komt het nieuwe schip Seabourn Encore in de vaart en zal een capaciteit hebben van max. 600 passagiers. In 2018 komt de Seabourn Ovation in de vaart.

Discreet, maar steeds attent staan de 330 bemanningsleden voor u klaar. Aan boord ontmoet u medereizigers die net dezelfde verwachtingen hebben als u: een individuele zeereis ver weg van alle dagelijkse beslommeringen.

Het aparte karakter van de reis verbindt alle passagiers en drukt zijn stempel op hun gemeenschappelijk leven, zowel aan dek als tijdens de opwindende uitstapjes op het land. En zolang uw vakantiejacht elke dag opnieuw de horizon tegemoet glijdt, verheugt u zich telkens op nieuwe, fantastische ontdekkingen en wordt het savoir-vivre tot hoogste kunst verheven.

De schepen van Seabourn hebben precies de juiste grootte om ook kleinere en exclusieve havens aan te doen. Beleef een cruise met unieke luxe, perfect afgestemd op uw wensen. Stemmig versierde lounges, een fijnproeversrestaurant met vrije tafelkeuze, casino, bar en een uitgekiend amusementsprogramma.

Bovendien heeft Seabourn gezorgd voor extra's die niet aan boord plaatsvinden : een etentje 's avonds aan het strand onder de palmbomen, een uitstapje op het land naar een of andere bezienswaardigheid of een bezoek aan een cultureel evenement. Laat u verrassen!

Seabourn is all-inclusive; alle maaltijden, alle drankjes (ook alcoholische), havengelden, watersporten en fooien zijn inbegrepen in de cruise prijs!

Bestemming: Europa, Caribbean, Zuid Amerika/Antarctica, Canada/New England, Verre Oosten, Panamakanaal, Transatlantisch, Midden Oosten, Afrika, India en Zuid Pacific.

Voor meer info: www.seabourn.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook