Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Romantiek in de wind'

Net als in een uitstekend vakantieoord, is uw hut van alle gemakken voorzien. De uitrusting is die van een luxueus klassiek jacht, waar alles ingenieus is ontworpen voor comfort, gemak en efficiëntie. Alles wordt onberispelijk onderhouden. Uw hutsteward weet precies wanneer hij moet komen of gaan.
Elk schip biedt comfortabele ruime hutten en uitgestrekte teakhouten dekken met veel ruimte voor ontspanning. De 'Royal Clipper' beschikt over 14 buitengewone ruime en ultra de luxe suites die het neusje van de zalm bieden op het gebied van comfort, met een privé verandadek, whirlpool bad en 24 uur butler service.

De inrichting van de schepen herinnert aan het gouden zeiltijdperk. Antieke prenten en schilderijen van beroemde zeilschepen strelen het oog, terwijl teak- en mahoniehouten leuningen herinneren aan Star Clippers trotse zeevaartverleden. Naar model van het legendarische grote zeilschip Preussen kan de nieuwe 'Royal Clipper' er op bogen de grootste en enige zeilende vijfmaster te zijn die werd gebouwd sinds zijn voorganger te water werd gelaten aan het begin van de vorige eeuw.

Star Clippers is duidelijk geen cruisemaatschappij in de zin van het gebruikelijke woord. Bij Star Clippers zult u merken dat u niet aan een strak tijdschema bent gebonden. U kunt hier met uw dagen en avonden doen wat u wilt. Aan boord worden er artiesten uitgenodigd om de passagiers een onvervalste indruk te geven van de plaatselijke muziek en kunsten. Kapitein en bemanning weet u op een fantastische manier te vermaken wat u alleen bij Star Clippers vindt. De dagelijkse briefing van de kapitein op het dek is zeer informatief en tegelijk de gelegenheid om een interessante verteller aan het woord te laten.

'In slaap te worden gewiegd door het geluid van golven die de gladde flanken van uw schip strelen terwijl zij 's nachts door het water glijdt, is één van de meest rustgevende en kalmerende ervaringen in het leven!'


Bestemming: Caribbean, Middellandse zee, Transatlantisch, Verre Oosten, Frans Polynesië

Voor meer info: www.starclippers.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook