Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Luxury goes Exploring!'

Laat u onderdompelen in luxe op één van de schepen van Regent Seven Seas Cruises. U ervaart aan boord van de schepen een constant en bijzonder hoog niveau van luxe en service.
De luxe cruiseschepen zijn op basis van all-inclusive; alle entertainment, dranken, gevulde minibar in de suite, havengelden en fooien zijn inclusief. Op alle afvaarten zijn geselecteerde excursies tevens inclusief! Elke cruise is van uitzonderlijke klasse en vooral een onvergetelijke ervaring!

Ook als u nog nooit eerder heeft gecruisd, zult u merken, dat u zich vanaf het moment dat u aan boord stapt, thuis voelt en begint met relaxen. Meer dan 445 bemanningsleden staan voor u klaar. Uw hutstewardess zal de bloemen in uw suite verversen, de bartender weet precies hoe u uw favoriete drankje geserveerd wenst en de conciërge zal u zonder enige moeite de beste restaurants en winkels op de plaats van bestemming kunnen adviseren. Het enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is indrukwekkend. Zij zullen zich geen enkele moeite besparen om het u zo aangenaam mogelijk te maken en tegelijkertijd ontbreekt het hen niet aan respect voor uw privacy.

De schepen van deze luxe rederij vormen een ultieme combinatie van de comfortabele ruimte van een middengroot schip en de gezelligheid van een luxe jacht. U weet dus zeker dat het u aan niets zal ontbreken. Er rest maar één waarschuwing: een cruise smaakt naar meer.

Seven Seas Voyager
Alleen suites en allemaal met privé-balkon, dát is de Seven Seas Voyager: een bijzonder luxe opgezet cruiseschip waarop maximaal 700 gasten volledig in de watten worden gelegd. Wat te denken van het restaurant onder auspiciën van de prestigieuze Le Cordon Blue Academy of Paris? Met maar liefst vier verschillende restaurants (bijzonder voor een schip van deze grootte) en suites behorend tot de grootste van de cruisewereld, is de Seven Seas Voyager werkelijk een varend paradijs.

Seven Seas Mariner
De maximaal 700 gasten aan boord verblijven allemaal in een suite met balkon en de maaltijden, die in vier verschillende restaurants worden opgediend zijn culinaire hoogtepunten, zoals in Signatures, een Le Gordon Bleu restaurant. Er is een gevarieerd aanbod aan shows en ander entertainment die in het elegante theater worden opgevoerd.

Seven Seas Navigator
Dit uitermate gedistingeerde, luxe cruiseschip met plaats voor maximaal 490 gasten heeft uitsluitend suites, alle met marmeren badkamer. Maar liefst 90% van de suites heeft een privé-balkon en alle hebben uitzicht op zee! Daarnaast biedt het een ultieme 'onzichtbare' service. Gasten kunnen tijdens de avonduren niet alleen heerlijk ontspannen aan de bar of in het casino, maar ook lezingen volgen waarbij ze geïnformeerd worden over de bezienswaardigheden op de bestemming die de Navigator de volgende dag aandoet.

Bestemming: wereldwijd

Voor meer info: www.rssc.com


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook