Robinson Cruises

REDERIJEN EN SCHEPEN

 


'Norwegian Cruise Line...Freestyle cruisen'

NCL is een vernieuwende rederij omdat zij reeds sinds 2000 afscheid heeft genomen van het traditionele restaurant met haar 1ste en 2e zitting. NCL werkt aan boord met het 'Freestyle Cruising' concept. Zij spelen hierbij uitgebreid in op de vraag van de cruisepassagier: meer vrijheid en keuze om te dineren. Geen verplichtingen qua tijden, vaste tafelindeling of kledingvoorschriften. Dit betekent dat u zich niet af hoeft te vragen met wie u eet en in welke zitting maar wanneer en in welke stijl. U heeft keuze uit 9 tot 14 verschillende restaurants (variërend per schip) waaronder een Italiaans, Aziatisch, Frans, Tapas, Tex Mex, Japans/Sushi en een Steakhouse restaurant. Daarnaast beschikken alle schepen over twee algemene (hoofd)restaurants zonder vaste zittingen. Kortom voor iedere smaak is een passend restaurant aan boord van deze cruiseschepen. Voor de kleinere à la carte restaurants is het aan te raden om op voorhand een tafeltje te bespreken om teleurstellingen te voorkomen. Voor sommige restaurants wordt een toeslag berekend.

De rederij is goed ingespeeld op families. Ze hebben niet alleen veel 3- en 4-persoonshutten maar tevens veel hutten met een tussendeur. Er zijn kinderprogramma's voor de leeftijd van 2 tot 17 jaar, waarbij professionele begeleiders tal van activiteiten met uw kinderen ondernemen. De cruiseprijzen voor kinderen zijn bovendien zeer aantrekkelijk. U betaalt min of meer alleen de havengelden, vanaf Euro 159,-- p.p. voor een 8-daagse cruise in de Caribbean. Voor gezinnen die prijs stellen op comfort, rust en exclusiviteit beschikken de nieuwste schepen over de 'Garden Villas' (max. 6 pers.). Deze hebben een oppervlakte van ca. 395-454 m2 met een aparte living, eetkamer, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, butlerservice, aparte lounge met conciërge en toegang tot een privé zonnedek met zwembad en jacuzzi. De 'Courtyard Villas' met 2 slaapkamers hebben eveneens toegang tot dit exclusieve zonnedek. Zij hebben een oppervlakte van ca. 47-53 m2 en kunnen bezet worden door max. 5 pers.

NCL vaart bijna wereldwijd.
Eilandhoppen op Hawaï zonder dat u de 4-daagse oversteek vanuit Amerika naar Hawaï (en omgekeerd) hoeft te maken, is ideaal! NCL is de enige rederij die hiervoor toestemming heeft, omdat 2 van haar schepen geregistreerd staan in de Verenigde Staten. U kunt enkele dagen op voorhand in Los Angeles of San Francisco verblijven om te acclimatiseren en vervolgens vliegt u door naar Honolulu waar u aan uw 7-daagse cruise begint. Golfen tijdens, voor of na de cruise op de prachtbanen van Hawaï wordt tevens in het pakket door NCL aangeboden.
Europa wordt zeker niet vergeten: 7- en 12-daagse cruises in de Middellandse Zee afvaarten naar de Baltische Zee met 2 dagen St. Petersburg.
Uw cruise combineren met de The Big Apple? Geen probleem. Twee schepen vertrekken vanuit New York naar de Caribbean voor cruises van 7 tot 10 nachten.
Uiteraard vergeet NCL ook de bestemmingen zoals Mexicaanse Rivièra, Panamakanaal, Alaska, Canada & New England niet.

Een rederij met een goede 4* classificatie, flexibel en wereldwijde routes. Zeker het proberen waard!

Schepen:
- Sun Class: Norwegian Sun en Norwegian Sky
- Dawn Class: Norwegian Dawn en Norwegian Star
- Jewel Class: Norwegian Gem, Norwegian Pearl, Norwegian Jade en Norwegian Jewel
- Pride of America
- Norwegian Spirit
- Norwegian Epic

Bestemmingen: Europa, Caribbean, Panamakanaal, Alaska, Canada & New England, Transatlantische oversteek, Hawaii en Mexicaanse Rivièra.

www.ncl-freestylecruising.eu/


Aanbiedingen van deze rederij.
 

Kies een schip van deze rederij
  Bekijk onze schepen

Afdrukken Terug

 

ZOEK HIER UW CRUISE
Speciale acties
Bekijk hier onze speciale acties en laat u verrassen!
Bekijk onze speciale acties
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze cruises en aanbiedingen.
Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
AANBIEDINGEN

Noorse Fjorden
Vertrek: 14-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 4.349,-- p.p.
Schip: Marina


Middellandse Zee (Oost)
Vertrek: 29-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.469,-- p.p.
Schip: Norwegian Star


Dubai / Midden Oosten
Vertrek: 18-02-2018
2-pers. binnenhut Fantastica va. € 1.189,-- p.p.
Schip: MSC Splendida


Noorse Fjorden
Vertrek: 22-07-2018
2-pers. binnenhut va. € 1.268,-- p.p.
Schip: Koningsdam


 
Speciale Acties
Offerte
Bestemmingen
Rederijen
Reisservice
Contact
Nieuwsbrief
Disclaimer
Voorwaarden
Privacy Beleid
Sitemap


Tel: +31(0)76 530 99 88
Email: info@robinsoncruises.nl

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda


© Robinson Cruises. All rights reserved.

 

 

SGR KLM Find us on Facebook